Verkoop

Wat doen wij voor u?
U hoeft niets te doen. Wij nemen u graag alle zorg uit handen door een complete verkoopdienst te bieden met volledige service.

Nadat wij bij u langs zijn geweest voor een vrijblijvende afspraak en opname van uw woning, ontvangt u een uitgebreid verkoopadvies met verkoopstrategie en waardebepaling. 
 
Waardebepaling 
Wij houden de ontwikkelingen op de lokale woningmarkt nauwlettend in de gaten en weten wat de referentiewoningen in uw omgeving zijn. Op basis hiervan en de bouwkundige staat, geven wij een verwachte verkoopopbrengst van uw woning.

Woningreiniging
Alle woningen die bij Makelaardij Benedictus in de verkoop komen, krijgen een complete woningreiniging (buitenzijde) van Bonnema Reiniging Services, zodat de woning het beste tot zijn recht komt. Dit is een welkomstkado van Makelaardij Benedictus als extra service en waardering dat u voor ons gekozen heeft.

Presentatie 
De eerste indruk is van groot belang. Om het juiste ‘woongevoel’ over te brengen, zijn professionele en  sfeervolle foto’s onmisbaar. Hiervoor wordt altijd een professionele woningfotograaf ingeschakeld. Zo komt uw huis optimaal tot zijn recht, zowel online als in de brochure.

Er zijn diverse promotiepakketten samen te stellen. Van foto’s, hoogtefotografie, plattegrond, meetrapport, video, maar ook een dronefilm behoort tot de mogelijkheden.
 
Vervolgens krijgt uw woning een prominente plaatsing op internet. Zo wordt uw woning aangemeld op Funda  met het promotiepakket die u zelf heeft samengesteld. 
Uiteraard wordt uw woning niet alleen op Funda maar ook op onze eigen website gepresenteerd.

Woningbrochure
Daarnaast krijgt u een mooie woningbrochure die geïnteresseerden kunnen downloaden van Funda of makelaardijbenedictus.nl.  

Social Media 
Via Social Media is het mogelijk om doelgericht relevante kopers te bereiken. Via Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube brengen we uw huis onder de aandacht.  Daarnaast hebben we een groot netwerk en dit zetten we graag in als het gaat om de verkoop van uw woning.
 
Open Huis 
Als u wilt is het mogelijk om de verkoop te starten met een eigen Open Huis. U kiest zelf welke dag en welk tijdstip u het beste past en wij zorgen voor de Open Huis vermelding op Funda, posters en opvallende verkoopborden.
 
Bezichtiging en onderhandeling 
Wij organiseren voor u de bezichtigingen en onderhouden contact met belangstellenden. Na iedere bezichtiging krijgt u direct terugkoppeling. De onderhandelingen gaan we vakkundig aan en uw belang staat ten allen tijde voorop.  

Koopovereenkomst
Zodra we een akkoord hebben bereikt over de verkoopprijs en de voorwaarden, stellen wij de koopovereenkomst voor u op. 
 
Overdracht woning 
Wij dragen zorg voor een zorgvuldige afhandeling van de woningverkoop, tot en met de eindoplevering en de overdracht bij de notaris. 

U kunt altijd bij ons terecht voor advies. Ook als de overdracht al heeft plaatsgevonden.