Aankoop

Wat doen wij voor u?
Wij brengen u als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod en kunnen snel voor u schakelen. Heeft u uw droomwoning gezien? U kunt gerust kijken met uw gevoel. Wij zijn er voor zakelijk advies en scherpe onderhandelingen. 
 
Voorbereiding 
We bespreken allereerst uw wensen en mogelijkheden.  Als we alles in kaart hebben gebracht, gaan we voor u aan de slag.
  
Zoekopdracht 
Wij hebben een groot (makelaars) netwerk. Dit zetten we graag in als het gaat om de zoektocht naar uw perfecte woning.
 
Bezichtigen 
Heeft u een woning gezien die u graag wilt bezichtigen? Dan gaan wij mee tijdens de bezichtigingen. Zo behoeden we u voor valkuilen en onderzoeken we eventuele haken en ogen. Wij zoeken alles voor u uit (publiekrechtelijk, privaatrechtelijk, milieutechnisch en bouwkundig).
 
Waardebepaling
Op basis van referentiewoningen in de omgeving en de bouwkundige staat, adviseren wij u over een reeel bod.

Onderhandelen 
U heeft dé perfecte woning gevonden. We kijken onder meer naar recent verkochte vergelijkbare woningen, staat van onderhoud en naar de markt. Onderhandelen doen wij dagelijks. Wij gaan dus scherp voor u in onderhandeling.

Koopovereenkomst
Wij controleren voor u de koopovereenkomst die is opgesteld door de verkopend makelaar. En behoeden u voor eventuele valkuilen.

Aankoop woning 
Bij de aankoop van uw woning zorgen wij voor een zorgvuldige afhandeling, oplevering en overdracht. Zo zijn wij uw aankoopmakelaar van start tot finish. Wij begeleiden u tot en met de overdracht bij de notaris.