Over ons

Makelaardij Benedictus is een makelaarskantoor die in augustus 2019 is opgericht door Astrid Benedictus. Astrid (1979) is geboren en getogen in Beetsterzwaag en is sinds 2008 samen met haar man en 2 zoons woonachtig in Gorredijk. Hierdoor is zij is door en door bekend in de omgeving.  

Astrid is gecertificeerd makelaar en heeft de afgelopen jaren bij Agrivastgoed, Agriteam en Landelijk Wonen de kneepjes van het makelaarsvak geleerd. Hier werkt zij nog steeds nauw mee samen. Dus ook voor vragen over het wonen in het buitengebied of agrarische bestemmingen kunt u bij haar terecht. 

De dorpen waar onze makelaardij actief is:
Gorredijk, Beetsterzwaag, Heerenveen, Oranjewoud, Drachten, Terwispel, Nij Beets, Langezwaag, Lippenhuizen, Jubbega, TIjnje, Jonkerslan, Hoornsterzwaag, Oudehorne, Nieuwehorne, De Knipe, Bontebok, Luxwoude, Hemrik, Mildam, Olterterp, Boornbergum, Aldeboarn, Katlijk, Oudeschoot, Tjalleberd, Luinjeberd, Gersloot en Terband

Wilt u meer weten over Makelaardij Benedictus en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Makelaardij Benedictus Gorredijk       
Nijewei 33                                          
8401 AJ Gorredijk                               
0513-785623                                       
info@makelaardijbenedictus.nl           

Skoalleane 25
9244 CS Beetsterzwaag
06-25228008
info@makelaardijbenedictus.nl